فروش اختراع

اهداف کلی و تعهدات کاری ما انجام مراحل طولانی و تخصصی ثبت اختراع اخذ تایدیه علمی اختراع از سازمان های معتبر اگر زمان و تعهد کاری واقعا برای شما مهم است از ارائه ایده تا اخذ گواهی اختراع را به ما بسپارید اگر می خواهید در زمان کوتاه صاحب اختراع شوید

فروش اختراع

اهداف کلی و تعهدات کاری ما انجام مراحل طولانی و تخصصی ثبت اختراع اخذ تایدیه علمی اختراع از سازمان های معتبر اگر زمان و تعهد کاری واقعا برای شما مهم است از ارائه ایده تا اخذ گواهی اختراع را به ما بسپارید اگر می خواهید در زمان کوتاه صاحب اختراع شوید

ثبت اختراع

مرکز خرید و فروش اختراع


تمامی مراحل ثبت اختراع طی وکالت نامه رسمی دادگستری و توسط وکیل انجام می شود، با نهایت سرعت و دقت امور ثبت اختراع شما را در کوتاهترین زمان ممکن انجام خواهیم داد.


نوشتن SOP، تقویت رزومه، کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی تافل و آیلتس و GRE و مشاوره در خصوص شرکت در مسابقات و نمایشگاه های بین المللی اختراعات در کشور های سوئیس، آلمان ، کانادا و .... جهت تقویت رزومه و افزایش شانس متقاضی جهت تحصیل در دانشگاه های ممتاز


تقویت رزومه، گرفتن پذیرش تحصیلی و اقامت


  داشتن ثبت اختراع جدا از موفقیت مالی نشانه نوآوری و خبرگی شخص میباشد و میتواند برای گرفتن پذیرش تحصیلی، ارتقائ شغلی و سطح علمی، اقامت کشور های اروپایی و ... نقش قابل توجهی ایفا کند. همچنین از دیگر مزایای شرکت در نمایشگاه های بین المللی و گواهی ثبت اختراع به داشتن امتیاز در مصاحبه دکترا اشاره نمود.


 : مهندس محمدی             8047 691 0919 2031 516 0914   Email: sabt@ekhtera.org ekhtera.sabt@gmail.com   telegram.me/ekhtera_org             telegram.me/rezome   facebook.com/ekhtera.org  



انجام کلیه امور ثبت اختراع

 


اخذ تایدیه علمی اختراع از مراکز و سازمان های معتبر


ساخت نمونه عملی اختراع به صورت پایلوت،تجاری


آنالیز و تحلیل اختراع با نرم افزار های تخصصی


شبیه سازی انیمیشن گرافیکی سه بعدی اختراع


چاپ آگهی روزنامه رسمی به اسم مخترع


طراحی و ساخت ماژول های فنی پروژه


تهیه و تنظیم مقالات فنی پروژه ها


مرکز ثبت و فروش اختراع  

با تضمین قانونی در حداقل زمان ممکن


طراحی و ساخت نمونه عملی اختراع در سطح حرفه ای

شبیه سازی و آنالیز اختراع توسط نرم افزارهای تخصصی

تنظیم و نگارش مقاله علمی اختراع همراه با بیزینس پلن‏

طراحی شبیه سازی انیمیشن گرافیکی سه بعدی اختراع

اخذ تاییدیه علمی اختراع از مراکز و سازمان های معتبر

ساخت نمونه عملی اختراع به صورت پایلوت،تجاری

آنالیز و تحلیل اختراع با نرم افزار های تخصصی

شبیه سازی انیمیشن گرافیکی سه بعدی اختراع

چاپ آگهی روزنامه رسمی به اسم مخترع



خرید و فروش اختراع با تضمین قانونی در حداقل زمان ممکن


 

انجام تمامی مراحل ثبت اختراع با نهایت سرعت و دقت گرفتن تائیدیه علمی از دانشگاههای معتبر ارائه نمونه واقعی اختراع دفاع از اختراع در جلسه داوری چاپ اختراع در روزنامه رسمی تنظیم وکالت در دفاتر محل سکونت شما


تسهیلات عضویت در بنیاد ملی نخبگان :

معافیت سربازی و کسری خدمت با ثبت اختراع امروزه وضعیت جوانان، اشتغال و تحصیلشان به نحوی شده است که بسیاری از آنها ترغیب می شوند تا از خدمت سربازی معافیت داشته باشند یا به نوعی مدت آن را کاهش دهند. به جز روش های معمول جهت معافیت از سربازی یک روش علمی نیز برطبق قوانین سازمان نظام وظیفه در این زمینه وجود دارد و آن ثبت اختراع برای معافیت و کسری خدمت سربازی است. هم چنین می توانند جهت خرید اختراع و معافیت سربازی اقدام کنند. 

تقویت رزومه، گرفتن پذیرش تحصیلی و اقامت داشتن ثبت اختراع جدا از موفقیت مالی نشانه نوآوری و خبرگی شخص میباشد و میتواند برای گرفتن پذیرش تحصیلی، ارتقائ شغلی و سطح علمی، اقامت کشور های اروپایی و ... نقش قابل توجهی ایفا کند. همچنین از دیگر مزایای شرکت در نمایشگاه های بین المللی و گواهی ثبت اختراع به داشتن امتیاز در مصاحبه دکترا اشاره نمود . 

اخذ وام های کارآفرینی تا سقف 500 میلیون تومان موسسه اعتباری ملل، برای کمک به معضل بیکاری و حمایت از ایده‌های خلاقانه کسب و کار اقدام به برگزاری کمپین «از ایده تا عمل، با ملل» کرده است. در این کمپین تیم داوری به بررسی تخصصی ایده‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌کنندگان می‌پردازند. در پایان هر مرحله وام ۵۰۰ میلیون تومانی اعطا خواهد شد. 

شرکت در مسابقات بین المللی اختراعات جهان از مزایای حضور در نمایشگاه های بین المللی اختراعات : تعامل با مخترعان کشورهای مختلف - بازدید و مذاکره با دیگر مخترعان و ایده پردازان و تبادل تجارب و کسب تجربه - تجربه حضور در رویداد بین المللی - حضور در غرفه و تعامل با بازدید کنند گان کشورهای مختلف، تجربه منحصر به فرد - جذب سرمایه گذار برای تجاری سازی - موقعیت مذاکره و جدب سرمایه گذار بین المللی برای طرح ارائه شده در نمایشگاه  



حضور در نمایشگاه های بین المللی اختراعات


 


مزایای شرکت در نمایشگاه های بین المللی اختراعات


 

تعامل با مخترعان کشورهای مختلف، بازدید و مذاکره با دیگر مخترعان و ایده پردازان و تبادل تجارب و کسب تجربه، تجربه حضور در رویداد بین المللی، حضور در غرفه و تعامل با بازدید کنند گان کشورهای مختلف، تجربه منحصر به فرد، جذب سرمایه گذار برای تجاری سازی، موقعیت مذاکره و جذب سرمایه گذار بین المللی برای طرح ارائه شده در نمایشگاه، تسهیل در پذیرش دانشگاه های برتر جهان و ...


لیست نمایشگاه های بین المللی اختراعات


ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﻛﺎﻧﺎﺩﺍ (ﺗﻮﺭﻧﺘﻮ)

ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﻛﺮﻭﺍﺳﻰ (ﺯﺍﮔﺮﺏ)

ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ (ﻭﺭﺷﻮ)

ﻓﺴﺘﻴﻮﺍﻝ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ

ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﺁﻟﻤﺎﻥ (ﻧﻮﺭﻣﺒﺮگ)

ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﻛﺮﻩﺟﻨﻮﺑﻰ(ﺳﺌﻮﻝ)

ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﻛﻮﻳﺖ

ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﺗﺎﻳﻠﻨﺪ (ﺑﺎﻧﻜﻮﻙ)

ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﺳﻮﺋﻴﺲ (ژﻧﻮ)

ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻰ ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭ ﭼﻚ


تقویت رزومه، گرفتن پذیرش تحصیلی و اقامت



مهندس محمدی             8047 691 0919 2031 516 0914   Email: sabt@ekhtera.org ekhtera.sabt@gmail.com   telegram.me/ekhtera_org             telegram.me/rezome   facebook.com/ekhtera.org  



ثبت اختراع چیست؟

اختراعی را می توان ثبت کرد که اولا دربردارنده ی ابتکاری جدید بوده ثانیا دارای کاربرد صنعتی باشد. حال باید در نظر گرفت که ابتکار جدید به چیزی گفته می شود که در فن یا صنعت قبلی وجود نداشته باشد و اگر بخواهیم یک اختراع را از نظر کاربرد صنعتی بررسی کنیم ،اختراعی کاربردی محسوب می شود که حداقل در یک رشته از صنعت قابل ساخت یا استفاده باشد که در اینجا منظور از صنعت، معنای گسترده آن است که شامل مواردی مثل صنایع دستی، کشاورزی، ماهیگیری و خدمات نیز می شود.

 

چه مواردی به عنوان اختراع ثبت نمی شوند؟

موارد زیر در حوزه ی ثبت اختراع قرار نمی گیرید:

 

کشفیات و نظریه ها

روشهای تجاری یا درمانی بیماری

آنچه که قبلا پیش بینی شده باشد

آنچه که خلاف موازین شرعی و عمومی و اخلاقی باشد.

روش های ثبت اختراع

برای ثبت اختراع دو روش وجود دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم:

1) روش اعلامی

2) روش تحقیقی

 

روش اعلامی ثبت اختراع

روش اعلامی: در این روش ،ملاک ادعای مخترع می باشد به این معنی که فرض می شود ادعای مخترع کاملا درست است و در صورتی که این ادعا قبلا ثبت نشده باشد ، انجام می شوند. طبق ماده ٣٦ قانون ثبت برند تجارتی و اختراعات ورقه یا سند اختراع به هیچ عنوان سندی برای اثبات قابل استفاده بودن و یا جدید بودن و یا حقیقی بودن نیست وهمچنین داشتن سند دلیل بر مخترع بودن فرد تقاضا کننده آن نیست.

 

در ایران روش ثبت اختراع ، روش اعلامی می باشد و پس از تحویل مدارک توسط مخترع به شرکت ها ادعایی وی در صورتی که سابقه ی ثبت نداشته باشد انجام شده و سند آن به نام مخترع صادر میگردد در ضمن مسئولیت صدور ورقه (سند) به عهده اداره مالکیت صنعتی می باشد اما این امر بدین معنی نیست که اداره مذکور مسئول صحت و سقم آن است بلکه مسئولیت آن فقط متوجه شخص مخترع می باشد .

 

روش تحقیقی ثبت اختراع

روش تحقیقی: در بعضی از کشورها صحت و سقم ادعای مخترع مورد بررسی قرار میگیرد که این کار با بهره جستن از وسایل و امکانات و آزمایشگاه های مختلف انجام میشود که این آزمایش ها ممکن است بسیار زمان بر باشد.

 

معمولا در این روش اختراع قبل از ثبت محرمانه نگهداری میشود و اگرپس از بررسی ،ادعای مخترع درست بود نسبت به ثبت آن اقدام میشود در غیر این صورت آن درخواست رد میگردد. در برخی از کشورها از هر دو روش مذکوراستفاده می شود برای مثال در سوئیس در مورد اختراعاتی که اهمیت بیشتری دارند مانند دارو روش تحقیقی ولی در سایر موارد روش اعلامی برای ثبت مورد استفاده قرار میگیرد.

 

در نتیجه در هر کشور قانونگذار با توجه به مقتضیات ومصلحتهای خاص کشور یکی از دو روش فوق را برای ثبت اختراع بر می گزیند ومقررات خاص آن را برای همگان ملزم میداند.

 

مدارک مورد نیاز ثبت اختراع

برای ثبت هر اختراعی با توجه به حقیقی بودن یا حقوقی بودن فرد تقاضا کننده مدارک مورد نیاز تعیین می شود اشخاص حقیقی:

 

ارائه ی کپی مدارک شناسایی مالک و مخترع شامل کارت ملی و شناسنامه

تکمیل کردن فرم های لازم

چنانچه اختراع دستگاه یا کالا باشد ارائه ی نقشه ی اختراع لازم است

آدرس دقیق و کدپستی مالک و مخترع

گرفتن تأییدیه استعلامی که این مورد به درخواست اداره می باشد.

در صورت وجود مشابهت برای ثبت آن لازم است که دفاعیه انجام شود.

 

اشخاص حقوقی: در این جا علاوه بر مواردی که برای اشخاص حقیقی ذکر شد باید به این نکته توجه شود که در صورتیکه اختراع شرکتی باشد روزنامه تأسیس و تغییرات مورد نیاز است.

 

اختراع حاصل و ثمره تلاش فکری و تراوش ذهنی مخترع است که در قالب یک محصول صنعتی یا فرایند صنعتی متبلور می شود و اختراع در اینجا معادل واژه (INVENTION) است. اما از اختراع در قوانین مختلف کشورها زمانی حمایت می شود که این اختراعات طبق تشریفات خارجه آن کشور در موعد و زمان مقرر به ثبت رسیده باشد و شرایط استفاده از این حق ثبت آن در نزد مرجع ذیصلاح (اداره ثبت اختراعات) می باشد و در اینجا حق اختراع معادل واژه (PATENT) می باشد.

 

پس از ثبت و اعطاء حق اختراع به مالک و مخترع بر طبق قانون به دو شکل از اختراع حمایت می شود.

 

1- حمایت ایجابی، یعنی اینکه به دارنده حق می دهد که از خلاقیت و تلاش ذهنی خود بهره برد

 

2- حمایت سلبی، سایرین را مکلف می کند که به این حقوق حاصل از آفرینشهای فکری احترام گذاشته و مانع از هرگونه حق نقص حق بدون اجازه مالک این حقوق بشود. فلذا مخترع حق انحصاری نسبت به ساخت، صادرات، واردات ، عرضه برای فروش، فروش و استفاده از فراورده و کالاهایی که مستقیما از طریق فرایند بدست می ایند را دارد.

 

مدت اعتبار ورقه ثبت اختراع:

اعتبار گواهینامه ثبت اختراع پس از 20 سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه اختراع منتفی می شود البته حفظ گواهینامه اختراع در این 20 سال منوط به پرداخت اقساط سالیانه می باشد.

 

اختراعات غیر قابل ثبت (استثنائات اختراع):

طبق ماده 4 قانون موارد زیر از حیطه حمایت از اختراعات خارج است:

 

الف – کشفیات، نظریه های علمی، روشهای ریاضی و آثار هنری

 

ب – طرحها و قواعد با روشهای انجام کارتجاری و سایر فعالیتهای ذهنی و اجتماعی

 

ج- روشهای تشخیص و معالجه بیماریهای انسان یا حیوان این بند شامل فرآورده های منطبق با تعریف اختراع و مورد استفاده در روشهای مزبور نمی شود

 

د- منابع ژنتیک و اجراء ژنتیک تشکیل دهنده آنها و همچنین فرآیندهای بیولوژیک تولید آنها

 

ه – آنچه قبلا در فنون و صنایع پیش بینی شده باشد

 

فن یا صنعت قبلی عبارت است از هر چیزی که در نقطه ای از جهان از طریق انتشار کتبی یا شفاهی یا از طریق استفاده عملی و یا هر طریق دیگر قبل از تقاضا و یا در موارد حق تقدم ناشی از اظهارنامه ثبت اختراع افشاء شده باشد. در صورتی که افشاء اختراع ظرف مدت 6 ماه قبل از تاریخ تقاضا یا در موارد مقتضی قبل از تاریخ تقاضا یا در موارد مقتضی قبل از تاریخ حق تقدم اختراع صورت گرفته باشد مانع ثبت نخواهد بود.

 

چگونگی ثبت اختراع در ایران:

متولی انجام امور مربوط به ثبت اختراعات در ایران، اداره مالکیت های صنعتی می باشد، این سازمان با معرفی سامانه ای به آدرس http://iripo.ssaa.ir امکان ثبت ایتنرنتی اختراع را فراهم آورده است.

 

متقاضیان پس از مراجعه به این سامانه می بایست اطلاعات شخصی خود اعم از تصویر کپی شناسنامه، کارت ملی و روزنامه رسمی تاسیس (برای اشخاص حقوقی) و مشخصات فنی اختراع را درج نمایند. تا توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد.

 

توجه داشته باشید که ممکن است در پاره ای از موارد اختراع به سفارش شخص حقیقی یا حقوقی انجام گرفته باشد که در این صورت شخص سفارش دهند صاحب حقوق این اختراع می باشد و می بایست این شخص به عنوان دریافتکننده ابلاغها در وبسایت معرفی گردد تا اطلاعات لازم را از طریق ایمیل یا پیامک دریافت نماید .

 

در رابطه با مشخصات فنی اختراع نیز در ابتدا لازم است متقاضیان برای یافته خود نامی تعیین نموده و به وضوح مشخصات فنی و تخصصی آن را شرح نمایند.

 

در توصیف مشخصات اختراع می بایست به نکاتی مانند حوزه کارکرد اختراع (پزشکی، کشاورزی صنعتی و غیره )، اهداف مخترع از ساخت اختراع، تاکید بر نوآورانه بودن اختراع با توجه به موارد احتمالی مشابه پیشین، شرح چگونکی کارکرد اختراع بطوری که کارشناس مربوط بتواند در صورت لزوم آن را پیاده سازی نماید و در انتها نیز لازم است به فواید اختراع اشاره گردد.

 

سپس می بایست ادعانامه توسط متقاضی تکمیل گردد، این سند حدود پشتیبانی از یک اختراع را مشخص می نماید.

 

اظهارنامه ثبت اختراع بایست در سه نسخه فرمی خاص و به زبان فارسی تکمیل گردد و با قید تاریخ تنظیم به امضای متقاضی برسد و حاوی اطلاعات ذیل باشد:

 

-اطلاعات کامل متقاضی اعمم از نام، شماره ملی، آدرس، کد پستی محل سکونت، تابعیت و شغل.

 

-ارائه عنوانی که برای اختراع در نظر گرفته شده است.

 

-تمامی اطلاعاتی که شرح و توصیف کاملی از اختراع باشد شامل: توصیف، ادعانامه، توضیح خلاصه اختراع و شکلها، نقشهها و هر گونه اطلاعات ضروری دیگر.

 

-معرفی حوزه کاربرد اختراع.

 

-درخواست کتبی مخترع اگر نمیخواهد اختراع به نام وی ثبت گردد.

 

-ارائه رسید پرداخت هزینههای مربوطه.

 

پس از ارسال اظهارنامه و بررسی آن توسط کارشناسان مربوطه لازم است متقاضی به صورت حضوری به اداره مالکیت صنعتی مراجعه نماید و پس از انجام امور ثبت اختراع می بایست جهت اطلاع عموم نسبت به درج آگهی در روزنامه رسمی کشور اقدام گردد و گواهی نهایی ثبت اختراع دریافت گردد. در نهایت نیز لازم است برای اتمام کار متقاضی با مدارک ثبت اختراع بنیاد ملی نخبگان مراجعه نماید.

 

توجه داشته باشید که بنا بر قوانین ثبت اختراع در ایران حقوق انحصاری اختراع به مدت بیست سال در نظر گرفته شده است .

 

اختراع حاصل و ثمره تلاش فکری و تراوش ذهنی مخترع است که در قالب یک محصول صنعتی یا فرآیند صنعتی متبلور می شود .قانون ثبت علایم تجاری و اختراعات، مصوب اول تیرماه 1310 ثبت اختراع را در ایران تجویز می کند و برای ترتیب ثبت ، آیین نامه قانون مزبور که در سال 1310 تصویب شده و در سال 1337 مورد تجدید نظر قرار گرفته است تشریفاتی را پیش بینی می کند.

ماده 26 قانون ثبت علایم تجاری و اختراعات مقرر می دارد : " هر قسم اکتشاف یا اختراع جدید در شعبه مختلفه صنعتی به کاشف یا مخترع آن حق انحصاری می دهد که بر طبق شرایط و در مدت مقرر در این قانون از اکتشاف یا اختراع خود استفاده نماید مشروط بر اینکه اکتشاف یا اختراع مزبور مطابق مقررات این قانون در اداره ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشد. نوشته ای که در این مورد اداره ثبت اسناد تهران می دهد ورقه اختراع نامیده می شود.

 

 

هر اختراعی 2 حق را برای مخترع به وجود می آورد : یکی حق اخلاقی که همیشه باقی می ماند و دیگری حق مادی آن، که محدود است و در قانون ما بر حسب مخترع، 5، 10 ، 15 یا 20 سال می باشد.

در ادامه ، ضمن بررسی مدارک مورد نیاز جهت ثبت اختراع، به مراحل ثبت آن به طور کامل می پردازیم. خاطر نشان می شویم موسسه حقوقی فکر برتر، افتخار دارد در زمینه ی ثبت اختراع بهینه ترین خدمات را به مخترعین محترم ارائه نماید.برای این منظور، کافیست با کارشناسان مجرب و فوق حرفه ای ما تماس حاصل فرمایید.

 

مدرک مورد نیاز برای ثبت اختراع به شرح ذیل می باشد :

1-  اظهارنامه اختراع ( 3 نسخه )

وفق ماده 2 آیین نامه ی اجرایی قانون ثبت اختراعات،ثبت اختراع مستلزم تسلیم اظهارنامه به مرجع ثبت است. اظهارنامه اختراع جزء اوراق بهادار می باشد و می بایست این فرم مخصوص را از واحد فروش اوراق بهادار واقع در اداره کل ثبت شرکت ها تهیه و به زبان فارسی و بدون لاک گرفتگی، قلم خوردگی و پاره گی تنظیم نمود. چنانچه اسناد ضمیمه اظهارنامه و سایر اسناد مربوط،به زبان دیگری غیر از فارسی باشد،ارائه اصل مدارک مورد نیاز همراه با ترجمه عادی کامل آن ها الزامی است.مع ذلک اگر ترجمه کامل این مدارک برای متقاضی میسر نباشد،می تواند خلاصه آن ها را به فارسی ضمیمه نماید.مرجع ثبت در صورت لزوم می تواند در جریان بررسی اظهارنامه،ترجمه رسمی مدارک مزبور را مطالبه کند.چنانچه اصطلاحات فناوری و علمی به کار رفته در اسناد مذکور،معادل فارسی نداشته باشند،ذکر همان اصطلاحات کفایت می کند.

در تنظیم و تسلیم اظهارنامه موارد ذیل باید رعایت گردد:

الف- نام و سایر اطلاعات لازم در خصوص متقاضی، مخترع و نماینده قانونی او ، در صورت وجود و عنوان اختراع در اظهارنامه درج شود.

ب-در مواقعی که متقاضی شخص مخترع نیست،مدارک دال بر سمت قانونی وی همراه اظهارنامه تحویل گردد.

ج- ادعای مذکور در اظهارنامه، گویا و مختصر بوده و با توصیف همراه باشد،به نحوی که برای شخص دارای مهارت عادی در فن مربوط واضح و کامل بوده و حداقل یک روش اجرایی برای اختراع ارائه کند.

همچنین ذیل امضاء اشخاص حقوقی متقاضی ثبت ممهور به مهرگردد.

2- توصیف اختراع ( 3 نسخه )

خلاصه توصیف اختراع باید مستقیماَ زمینه ی فنی ای که اختراع به آن تعلق دارد را تعیین کند تا در جستجوی سوابق اختراع ادعایی مورد استفاده قرار گیرد.در خلاصه اختراع  نکات ذیل باید در نظر گرفته شود:

1-با عنوان اختراع شروع شود و مشتمل بر 70 تا 200 کلمه باشد.

2-مشکل فنی،اساس راه حل ارائه شده برای آن و کاربرد یا کاربردهای اصلی اختراع را اجمالاَ روشن نماید.

3-در صورت لزوم،مشتمل بر فرمول های شیمیایی یا معادلات ریاضی باشد تا براساس آن ها ویژگی های اختراع به بهترین شکل بیان شود.

4-در صورتی که برای توضیح اختراع ارجاع به نقشه های ارجاع دهنده به هر یک از نقشه ها در داخل پرانتز ذکر گردد.

5-عدم بیان ارزش و مزایای اختراع.

وفق ماده ی 14،خلاصه توصیف فقط برای بیان اطلاعات اختراع به کار می رود و نمی تواند مبنای تفسیر برای تعیین حدود ادعا باشد.

چنانچه نقشه ها،نمودارها و جداول،بخشی از ضمیمه اظهارنامه اختراع باشند در ترسیم آن ها باید نکات ذیل رعایت شوند:

1-در یک روی صفحه کاغذ با دوام و در قطع A4، با خطوط پر رنگ و یکدست مشکی و غیررنگی کشیده شده و ترجیحاَ در رسم آن ها از ابزارهای فنی نقشه کشی استفاده شود و حداکثر حاشیه اوراق به ترتیب از بالا5/2 سانتی متر از چپ 5/1 سانتی متر،از راست 5/2 سانتی متر و از پایین 1 سانتی متر باشد.

2-وضوح و شفافیت نقشه ها به نحوی باشد که امکان تکثیر یا تصویر برداری آن میسر شود.

3-تمام عناصر نقشه یا نمودار دارای مقیاس یکسان باشد مگر آنکه برای فهم اختراع،برجسته نمودن بخش خاصی از نقشه و یا نمودار ضروری باشد.

4-تا حدامکان به صورت عمودی در صفحه قرار گیرد.

5-اعداد،حروف و نشانه ها به طور روشن ذکر شده و خوانا باشند.

6-شامل نشانه هایی باشد که در توصیف بتوان به آن ها ارجاع داد.

7-صفحات باید به ترتیب شماره گذاری شده و ترجیحاَ نشان دهنده ی شماره آن صفحه از کل صفحات باشد.

8-هیچ توضیحی نباید روی نقشه ها وجود داشته باشد مگر در مورد جداول و نمودارها.

9-در صورتی که هر یک از نقشه ها،نمودارها و جداول در بیش از یک صفحه باشد،کل صفحات باید بدون حذف بخشی از آن ها،شامل نشانه هایی مستقل از شماره صفحات باشد به نحوی که ارتباط و تمامیت قسمت ها را با یکدیگر روشن سازد.

چنانچه در اظهارنامه،توصیف،خلاصه توصیف،ادعا یا ادعاها و نقشه ها،به واحدهای اندازه گیری وزن و حرارت،انرژی،نور،صدا،مغناطیس و از این قبیل امور اشاره شده باشد،از قواعد متعارف باید استفاده شود.

سایر ضمایم اظهارنامه،به جز نقشه،نمودار و جدول،باید روی کاغذ دارای قطع A4 درج و نکات ذیل در مورد آن ها مراعات گردد.

3- ادعا یا ادعاهای اختراع

مطابق ماده 11 ادعای اختراع باید عناصر اختراعی را که حمایت از آن درخواست شده درچهارچوب مشخصه فنی تعیین کند .هر اختراع می تواند مشتمل بر یک یا چند ادعا باشد.ادعا یا ادعا ها باید صریح و منجز بوده و  دارای شرایط ذیل باشد:

الف) معقول بودن تعداد آنها.

ب ) فراتر از اطلاعات افشا شده نباشد.

ج ) بیان ویژگی های فنی مثبت

4-خلاصه ای از توصیف اختراع

وفق مواد 13و14 خلاصه مشتمل بر 70 تا 200 کلمه و فقط برای بیان اطلاعات اختراع و درصورت لزوم مشتمل بر فرمول شیمیایی یا معادلات ریاضی باشد.

5- نقشه یا نقشه ها در صورت لزوم

چنانچه نقشه ها ،نمودار ها و جداول بخشی از ضمیمه اظهارنامه اختراع باشند در ترسیم آن ها باید نکات ذیل رعایت شوند:

الف) در روی کاغذ بادوام و در قطع A4.با خطوط پر رنگ و یک دست مشکی و غیر رنگی کشیده شود و ترجیحاَ در رسم آن ها از ابزارهای فنی نقشه کشی استفاده شود و حداکثر حاشیه اوراق به ترتیب از بالا 5/2 سانتی متر از چپ 5/1 سانتی متر، از راست 5/2 سانتی متر و از پایین 1 سانتی متر باشد.

ب ) وضوح و شفافیت نقشه ها به نحوی باشد که امکان تکثیر یا تصویر برداری آن میسر شود.

ج ) تمام عناصر نقشه یا نمودار دارای مقیاس باشد مگر آنکه برای فهم اختراع ، برجسته نمودن بخش خاصی از نقشه و یا نمودار ضروری باشد.

د ) تا حدامکان به صورت عمودی در صفحه قرار گیرد.

هـ) اعداد، حروف و نشانه ها به طور روشن ذکر شده و خوانا باشند.

و ) شامل نشانه هایی باشد که در توصیف بتوان به آن ها ارجاع داد.

ز ) صفحات باید به ترتیب شماره گذاری شده و ترجیحاَ نشان دهنده شماره آن صفحه از کل صفحات باشد.

ح ) هیچ توضیحی نباید روی نقشه وجود داشته باشد مگر در مورد جداول و نمودارها.

ی) در صورتی که هر یک از نقشه ها،نمودارها و جداول در بیش از یک صفحه باشد،کل صفحات باید بدون حذف بخشی از آن ها،شامل نشانه هایی مستقل از شماره صفحات باشد به نحوی که ارتباط و تمامیت قسمت ها را با یکدیگر روشن سازد.

6-مدارک مثبت هویت متقاضی و مخترع

الف) مدارک مثبت هویت متقاضی

اشخاص حقیقی: کپی شناسنامه و کپی کارت ملی

اشخاص حقوقی: آخرین روزنامه رسمی دلیل مدیریت کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء

ب) مدارک مثبت هویت مخترع

ارائه کپی شناسنامه و کارت ملی مخترع

7-درخواست کتبی مبنی بر عدم ذکر اسم مخترع،چنانچه مخترع نخواهد اسم وی ذکر شود.

8-مدارک مربوط به حق تقدم که باید هم زمان با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف 15 روز از آن تاریخ تسلیم شود.

9- مدارک نماینده قانونی : درصورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی (وکیل، دارنده یا دارندگان حق امضا برای اشخاص حقوقی و ...) به عمل آید.

9-رسید مربوط به پرداخت هزینه های قانونی

 

مراحل ثبت اختراع چیست ؟

1-  ورود به پورتال اداره کل مالکیت صنعتی  به نشانی http://iripo.ssaa.ir  و ورود به بخش ثبت اظهارنامه

مراحل ثبت اظهارنامه در سامانه :

_ قبول تعهد نامه جهت رعایت مواد قانونی.

_ انتخاب نوع اظهارنامه ( مبنی بر ثبت یک اظهار نامه جدید و اعتراض به ثبت اظهارنامه اختراع)

_ وارد کردن اطلاعات اظهارنامه

وارد کردن اطلاعات اظهارنامه به این شرح می باشد:

* مالکیت اظهارنامه:

مالک اظهارنامه کسی است که اختراع به نام او و با تقاضای او ثبت می شود که می تواند یک شخص حقیقی باشد یا یک شخص حقوقی. در این مرحله چنانچه متقاضی یک شخص باشد به عنوان مالک درج و اطلاعات مربوط به او وارد می شود و اگر مالک بیش از یک نفر باشد سایر مالکین با رعایت اولویت درج می گردند.

*نماینده قانونی:

نماینده ی قانونی که می تواند صاحب امضاء شرکت، وکیل دادگستری، دفتر حقوقی و نماینده قانونی معرفی نشده  باشد. چنانچه متقاضی، نماینده قانونی یا وکیل نداشته باشد گزینه مرحله بعد را باید انتخاب نماید و مشخصات مالک درج می گردد و اگر دارای وکیل دادگستری باشد اطلاعات آن وکیل. دفاتر حقوقی نیز به عنوان نماینده قانونی محسوب می شوند.

*دریافت کننده ابلاغ:

دریافت کننده ی ابلاغ،می تواند شخصی حقوقی باشد یا یکی از مالکین  یا یکی از نمایندگان قانونی باشد.

*مشخصات مخترع:

نوشتن مشخصات شخص مخترع ضروری است که الزاما باید شخص حقیقی باشد و در صورتی که نمی خواهد نام او در گواهی نامه اختراع قید شود باید کتباَ نامه ی عدم قید نام مخترع را ضمیمه اظهارنامه کند.

*عنوان و خلاصه ی اختراع :

قید عنوان اختراع امری الزامی است که باید نو آورانه، تکنیکی و مختصر باشد. خلاصه اختراع صرفاَ برای اطلاعات فنی است که در واقع وضعیت موجود در زمینه اختراع  و راه حل ارایه شده به طور خلاصه درج می شود.

*ادعای حق تقدم:

ادعای حق تقدم،توسط اشخاصی  که اختراع خود را در قلمرو یکی از اعضای کنوانسیون پاریس ثبت کرده اند پر می شود. ( پر نمودن فرم به زبان اصلی و با ترجمه رسمی دادگستری)

2_بارگذاری ضمائم.

کلیک بر روی گزینه بارگزاری پیوست جهت پیوست نمودن ضمائم. انتخاب تصویر مدرک مورد نظر و ارسال پیوست.

3_ بازبینی اطلاعات و ضمائم.

مشاهده ی خلاصه ای از اطلاعات وارد شده و تأیید در صورت صحیح بودن. این مرحله تأیید اطلاعات مربوط به مرحله ی اول و دوم می باشد که به طور خلاصه نمایش داده می شود.

4_ پرداخت هزینه و دریافت شماره اظهارنامه.

پرداخت هزینه ها به صورت اینترنتی و به صورت آنلاین دریافت می شود.( برای مالکین ایرانی) و برای غیر ایرانی ها معادل ارزی هزینه ها و تعرفه های ثبتی بر مبنای فرانک سوئیسی انجام می شود. به صورت واریز به شماره حساب بانک ملی به نام خدمات  ثبتی اداره کل مالکیت صنعتی. سپس ارسال تصویر فیش و مراحل ثبت اظهارنامه یا درخواست.

بعد از پرداخت اینترنتی، شماره اظهارنامه به شخص داده خواهد شد.

طبق ماده 29 آیین نامه ثبت علایم و اختراعات از تاریخ وصول اظهارنامه ، متصدی شعبه ثبت اختراعات ،آن را از لحاظ تطبیق با مقررات قانون و مواد آیین نامه حاضر مورد مطالعه قرار می دهد و در صورتی که نواقصی در اظهارنامه مشاهده شود مراتب را در سامانه به متقاضی اطلاع می دهد.

ماده 30 آیین نامه ثبت علایم و اختراعات مقرر می دارد : در صورتی که اظهارنامه صحیح و قانونی تشخیص داده شود اختراع در دفتر مخصوصی با قید مراتب ذیل به ثبت خواهد رسید :

1.شماره ثبت

2.شماره دفتر اظهارنامه

3.تاریخ وصول اظهارنامه با تعیین ساعت ، روز ، ماه و سال

4.نام و نشانی کامل تسلیم کننده اظهارنامه

5. نام و نشانی وکیل درخواست کننده اختراع اگر اختراع توسط وکیل درخواست ثبت شده باشد.

6.موضوع اختراع

7.مدت اعتبار ورقه اختراع

8.شماره ثبت و مدت اعتبار اختراع در خارجه

9. تاریخ ثبت اختراع

10 . امضای رییس شعبه ثبت علایم تجاری و اختراعات

11. امضای درخواست کننده ثبت اختراع یا نماینده او

تبصره – در دفتر ثبت اختراعات برای هر اختراع دو صفحه تخصیص داده خواهد شد .هر تغییر و تکمیلی نسبت به موضوع اختراع و همچنین کلیه نقل و انتقالاتی که جزئاَ و یا کلاَ نسبت به اختراع واقع می شود باید در صفحات مزبور ثبت گردد.

 

اداره مالکیت صنعتی پس از ثبت اختراع می بایست  :

الف – در خصوص ثبت اختراع یک نوبت آگهی منتشر کند.

ب- گواهینامه ثبت اختراع را صادر کند.

ج- رونوشت گواهینامه ثبت اختراع را بایگانی و پس از دریافت هزینه مقرر، اصل آن را به متقاضی تسلیم کند.

د- به درخواست دارنده گواهینامه اختراع ، تغییراتی را در مضمون و نقشه های اختراع، به منظور تعیین حدود حمایت اعطاء شده انجام دهد ، مشروط بر این که در نتیجه این تغییرات ، اطلاعات مندرج در گواهینامه اختراع از حدود اطلاعات مذکور در اظهارنامه اولیه ای که اختراع بر اساس آن ثبت شده است ، تجاوز نکند.

مدت اعتبار ورقه اختراع از تاریخ تسلیم اظهارنامه محسوب می گردد.

کسی که حق استفاده انحصاری از اختراع را دارد باید همه ساله با پرداخت حق الثبتی به صندوق ثبت علاقه خود را به ادامه انحصاری بودن اختراع اعلام دارد و اگر در موعد مقرر حق الثبت مربوطه را نپردازد اماره ای برای انصراف مخترع است و از آن پس همه کس می تواند از آن استفاده کند منتهی برای اینکه حقی تضییع نشود مدت سه ماه برای مخترع مهلت در نظر گرفته شده که درصدد تجدید ثبت آن برآید و یک سه ماه دیگر نیز به عنوان آخرین مهلت مقرر داشته که هرگاه در این مدت دو برابر حق الثبت مقرره را بپردازد باز قانون از حق انحصاری او حمایت خواهد کرد وگرنه پس از انقضای شش ماه اختراع باطل بوده و تمام افراد حق استفاده از آن را خواهند داشت.

در انتها، لازم به ذکر است ثبت اختراع  ، از جانب ذینفع قابل اعتراض در دادگاه عمومی تهران می باشد. نقل و انتقال ورقه اختراع برای اینکه معتبر باشد باید به ثبت برسد و در صورتی درمقابل اشخاص ثالث معتبر است که به موجب سند رسمی به عمل آید.


مهندس محمدی             8047 691 0919 2031 516 0914   Email: sabt@ekhtera.org ekhtera.sabt@gmail.com   telegram.me/ekhtera_org             telegram.me/rezome   facebook.com/ekhtera.org  

رزومه اختراع اقامت مهاجرت


گواهی ثبت اختراع





مراحل ثبت اختراع داخلی به عنوانی تلقی می شود که هر مخترع بخواهد در کشور خود اقدام به ثبت کند.ثبت اختراع داخلی در ایران بر اساس اصل سرزمینی بودن، اختراع در کشوری که ثبت شود شامل تمام حمایت ها خواهد بود.اگر بخواهد در کشور های دیگر حمایت شد یا مورد تجاری سازی واقع شود باید در انجا به ثبت برسد.مراحل ثبت اختراع پس از توافق نامه پی سی تی حالت یکسانی پیدا کرده است.اهمیت ثبت اختراع به حدی  است که در یک توافق نامه بین المللی کشور ها راجعبه آن توافق کرده اند.پس تمایز زیادی بین ثبت اختراع داخلی و بین المللی نیست و میتوان نسبت به هر دو اقدام کرد.





























مواردی وجود داشته است که ثبت اختراع مدت زمان زیادی حدود ۲ الی ۳ سال زمان برده است.مکاتبات مخترع یا وکیل او یا هر دو با کارشناس اداره بسیار حائز اهمیت می باشد.ممکن است تصمیم گرفته شود ادعاهایی عودت شود و این مساله با ثبت درخواستی امکان پذیر است.در ایران کارشناسان اداره ثبت متخصص نیستند بلکه بنا بر نوع اختراع ان را به دست یک متخصص می سپارند.متخصصی که دارای مهارت عادی است و اصولا از بین دانشگاهیان انتخاب می شود.یک نقطه ضعف برای سازمان ثبت ایران مساله کارشناسان داور می باشد که خارج از سیستم اداره هستند.این موضوع ریسک افشا را بیشتر می کند.


فروش اختراع




مهندس محمدی  :

8047 691 0919

2031 516 0914


Email:

 sabt@ekhtera.org ekhtera.sabt@gmail.com


telegram.me/ekhtera_org

telegram.me/rezome


facebook.com/ekhtera.org


فروش اختراع

اختراع یک دارایی فکری است که از جمله با ارزش ترین اموال فکری در سراسر جهان می باشد.فروش اختراع و نقل و انتقال آن به دلیل ارزش بالای ان غیر قابل باور نیست.ارزش اقتصادی برای آن دسته از اموال است که مفید بوده و مورد رقابت قرار می گیرند.برای به دست آوردن آن و کسب امتیاز اختراع مورد معامله ارزش گذاری انجام می شود.اما آیا فروش اختراع و نقل و انتقال آن به عنوان یک مال مانند سایر اموال است ؟آیا اختراع نیز مانند یک ملک مورد فروش و انتقال قرار می گیرد یا بخاطر ماهیت خاص خود متفاوت است؟


در این مقاله سعی داریم بیان کنیم چگونه این موضوع انجام می گیرد .


قیمت گذاری اختراع چگونه انجام می شود؟

قیمت گذاری اختراع با توجه به معیارهای بسیار زیادی تعیین می گردد. اولین و مهم ترین معیار مربوط به کارایی اختراع است. اختراعاتی در حوزه صنعت و دارو قیمت بالاتری دارند زیرا کارایی بیشتر دارند. معیار دیگر مدت زمانی که از اعتبار گواهینامه اختراع باقیمانده است.


معیار قابل توجه این است که آیا آن اختراع تجاری سازی شده است یا خیر؟ چه بهره برداریهایی از آن اختراع انجام گرفته است  قیمت گذاری اختراع بر اساس مجوزهای بهره برداری به کشورهای دیگر داده شده است. آیا صرفا در ایران کالا و خدماتی مورد توجه است؟ً!


خرید اختراع برای معافیت از سربازی

یکی از دغدغه های آقایان به خصوص آنهایی که در حال پژوهش هستند سربازی می باشد. آنها به دنبال خرید اختراع برای معافیت از سربازی هستند. اما برعکس خرید اختراع نمی تواند مانند  ثبت اختراع به عنوان مخترع، معافیت از سربازی را فراهم آورد.


البته راههایی برای اثر گذاری اختراع در معافیت سربازی وجود دارد ولی مستقیما خرید اختراع برای معافیت از سربازی نمی تواند موجبات این امر را فراهم آورد. در این میان ما شاهد افرادی بوده ایم که حتی اختراع را خریده اند با قیمتی بسیار بالا ولی اختراع واقعی نبوده و کلاهبرداری شده است.


مالک اختراع کیست ؟

برای اینکه یک مال رابخریم لازم است بدانیم مالک آن کیست باید از چه کسی اختراع را بخریم.اختراع همواره مخترع و یا مخترعینی دارد که صاحب امتیاز آن می باشند و مالک حقیقی آن هستند.اما پیش می آید که شخص دیگری سهمی در مالکیت اختراع دارا باشند مثلا یک شرکت دانش بنیان.اکثرا در ایران شرکت های دانش بنیان یا دانشگاه ها دارای امتیاز می باشند و مالک هستند.پس در بحث اختراع ما با مخترع و مالک روبرو هستیم.مخترع هیچ گاه نمی تواند شخص حقوقی باشد اما مالک می تواند شخص حقیقی یا حقوقی باشد.


آنچه در اختراع به فروش میرسد


در رابطه با اختراع هیچ گاه ما امتیاز مخترع بودن را از مخترع نمی خریم چون حقی معنوی است.حق معنوی مختص خود مخترع، بصورت دائمی است  .آنچه بعنوان اختراع از مالک و مخترع می خریم امتیازات مادی آن است.


حقوق مادی ناشی از اختراع به موجب ماده ۱۵ قانون ثبت اختراعات و طرح صنعتی سال ۸۶:

بهره برداری از اختراع ثبت شده در ایران

بهره برداری چنانچه اختراع فرآورده باشد :


ساخت، صادرات و واردات، عرضه برای فروش، فروش و استفاده از فرآورده

ذخیره به قصد عرضه برای فروش، فروش یا استفاده از فرآورده



         بهره برداری از اختراعی که فرآیند باشد :

استفاده از فرآیند

ساخت، صادرات و واردات، عرضه برای فروش، فروش و استفاده از کالا هایی که مستقیم از فرآیند می آیند.

چگونگی فروش اختراع:

همانطور که گفته شد فقط حق مادی را می توان منتقل کرد و امکان انتقال حق معنوی مخترع وجود ندارد.


فروش یک اختراع تقریبا شبیه به فروش یک خانه است.لازم است ابتدائا اختراع به ثبت رسیده باشد تا بتوان فرایند زیر را برای آن متصور شد.


بر اساس ماده ۳ قاون ثبت اختراعات سال ۸۶ ایران:


پس از ثبت اختراع گواهینامه اختراع صادر می گردد، گواهینامه اختراع سند است.توسط اداره مالکیت صنعتی برای حمایت از اختراع صادر می شود.به موجب این سند دارنده آن دارای حق انحصاری می باشد.حالا می خواهد این حقوق را منتقل نماید پس ما نیاز داریم که روی آن سند نقل و انتقال را درج نماییم.لازم است به اداره مالکیت صنعتی مراجعه نماییم.این ارجاع بصورت الکترونیکی می باشد.


مراحل انتقال اختراع

ابتدائا در یک تنظیم قرارداد نقال و انتقال حق و حدود ثغور آن را مشخص می کنیم.


در همان قرارداد تاریخ مراجعه به دفتر اسناد رسمی را مشخص مینماییم.


به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و در قالب یکی از عقود قانون مدنی که صلح نامه متداول ترین آن است اقدام میکنیم.


در آنجا باید مشخص کنیم دقیقا منظور ما از انتقال چیست ؟ چه حق و چه امتیازی را منتقل می نماییم.


در مرحله بعد به اداره ثبت مالکیت معنوی مراجعه می کنیم تا در سابقه ثبتی اختراع مدنظر این تغییرات را ذکر کنیم.


این تغییر مالکیت و انتقال امتیازات باید در اداره ثبت و روزنامه رسمی کشور ثبت و منتشر گردد.


در صورت نیاز به مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.


: تماس با ما




مهندس محمدی 09145162031


www.ekhtera.org


www.irpatents.ir




Email: sabt@ekhtera.org , ekhtera.sabt@gmail.com


telegram.me/ekhtera_org telegram.me/sabt_ekhtera


facebook.com/ekhtera.org